Watair House Apartman

Szálláshelyünk

3386 Sarud, Kossuth út 153.
5+1 személyes, önálló családi ház
OTP SZÉP kártya elfogadóhely

Az apartman a település központjában fekszik a strandtól 2 kilométerre és az élelmiszerbolttól 100 méterre. 98 m2 alapterületű és 30 m2 fedett terasszal rendelkezik.

Elrendezése
1. étkező, amerikai konyhás nappali, zuhanyzós fürdőszoba, wc, hálószoba
2. hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, wc

Ideális gyermekes családoknak, mivel egy ingatlanon belül, de mégis külön lakrész biztosított a szülőknek és a gyerekeknek. Teljesen körülkerített zárt kert, kocsibeállóval és a kertben grillezési lehetőséggel.
A téliesített, gázkonvektoros apartman teljesen felszerelt.
Ágynemű, törülköző, mikrohullámú sütő, kávéfőző, melegszendvics sütő, vízforraló, pirítós sütő, villanytűzhely, mosogatógép, hűtőgép, síkképernyős TV, szélessávú internet, kábel TV, tűz- és füstjelző berendezések, hajszárító, ruhaszárító, vasaló.
Darts, csocsó, jakuzzi

Gyerekbarát
Társasjáték, mesekönyv, színező, strandjátékok, etetőszék, babakád.

Állatbarát
Kiskedvencek térítésmentesen hozhatók. Kutyapiszok gyűjtő zacskó, kutya lábtörlő, kisállat medence, fekhely, etető, itató tál.

Vendégeinket fogadóajándékkal várjuk.

Jótanácsok:
Sarudra érkező vendégeink figyelmébe ajánljuk, hogy a nyaralásuk kényelmének érdekében hozzanak magukkal strandcipőt a tó jellegzetes növénye, a sulyom tüskés termése miatt. A szúnyogriasztó szintén hasznos, mivel a tó buja növényzete remek otthont kínál a rovaroknak. (napközben viszonylag kevés rovarral lehet találkozni, de naplemente után a számuk hatványozottan megnő, illetve a nádas területen sem árt a riasztószerek használata. A napsütéses órák száma egyre nő, így a leégés ellen hasznos a napvédő szerek, szalmakalap, strandsapka napszemüveg használata.)

Árak:

  • 2 főig 30.000 Ft/ház/éj + 400 Ft idegenforgalmi adó
  • 3 főig 36.000 Ft/ház/éj + 400 Ft idegenforgalmi adó
  • 4 főig 42.000 Ft/ház/éj + 400 Ft idegenforgalmi adó
  • 5 főig 48.000 Ft/ház/éj + 400 Ft idegenforgalmi adó
  • 6 főig 51.000 Ft/ház/éj + 400 Ft idegenforgalmi adó